Cookies on the PokerWorks Website

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the PokerWorks website. However, if you would like to, you can change your cookie settings at any time.

Continue using cookies

Napi pókerhírek | Online póker | Online póker hírek

Mi történik a héten a PartyPokeren?

Megosztás
Ha arról van szó, hogy ki kínálja a legjobb promóciókat játékosainak, a PartyPoker izgalmas ajánlattal szolgál a héten – beleértve szatelliteket a PokerNews Cup Australia-ra!

Igen, még mindig van időd arra, hogy megnyerd az utad Melbourne-be, és mindezt akár már $2-ért megteheted! A Melbourne-i Crown Casino az a hely, ahová ki kell jutnod, amikor a PokerNews Cup visszatér a garantált $200,000-os fődíjjal! Ahhoz, hogy eljuss oda, a PartyPoker lenyűgöző szatelliteket kínál, melyeken keresztül kvalifikálhatod magad erre a fantasztikus eseményre, és ha így teszel, egy PokerNews Cup díjcsomag üti a markod, mely a következőket tartalmazza:

• a főverseny nevezési díja, értéke $1,850
• szállás hat éjszakára a Crown Promenade Hotelben szeptember 30. és október 6. között
• akár $1,700-t az utazásra és az egyéb költségekre

A szatellitek éjjel-nappal zajlanak a PartyPokeren, így könnyen találhatsz legalább egyet, amelyen nyerhetsz, de ha mégsem sikerül, ne keseredj el, mivel ha a PartyPokeren játszol, nem kell sokat várnod egy újabb promócióra!

Amíg a következő nagy élő verseny selejtező szatellitjeire vársz, miért nem próbálsz megnyerni egy szeletet az egymillió dolláros nyereményalapból?

Mivel minden hónap első vasárnapján $1,000,000 kerül kiosztásra a ParyPoker Monthly Million versenyén, nincs idő a pihensére! A következő Monthly Millionig már csak napok vannak, és jobb, ha tervezed a részvételed vasárnap ET 12:45-kor (CET 18:45)! Persze $600+$40-ért is nevezhetnél, de miért nem próbálod megnyerni a helyed akár mindössze $1-ért?

Az online versenyjátékosok hatalmas garantált nyereményalapú versenyeket akarnak, és a PartyPoker elhozza ezeket! Mivel a PartyPoker azt akarja, hogy bárki számára megengedhető legyen a nevezés, minden nap Monthly Million selejtezőket indítanak, melyek nevezési díja $1-tól kezdődik!
Ugorj hát bele te is ezekbe a Monthly Million selejtezőkbe:

Napi selejtezők a Monthly Million napi szatellitekre:

• Előselejtező gyors verseny a Monthly Million Daily-re - $1-os nevezési díj, rebuy verseny
• Előselejtező gyors verseny a Monthly Million Daily-re - $8-os nevezési díj

Napi selejtezők a Monthly Million Mega pénteki szatellitre:

• Gyors selejtező a Mega pénteki szatellit selejtezőre - $2-os nevezési díj, rebuy verseny
• Gyors selejtező a Mega pénteki szatellit selejtezőre - $6-os nevezési díj

Selejtezők a szombati Monthly Million szuper szatellitre:

• Napi gyors selejtező – $1-os nevezési díj, rebuy verseny
• Szombati gyors selejtezők ET 8:45-től, 10:45-től és 12:20-tól (CET 14:45, 16:45, 18:20), $4-os nevezési díjjal

Ha átugrod az előselejtezőket és egy közvetlenebb utat választasz, közvetlenül megnyerheted a helyed a Monthly Millionra a következő szatelliteken:

• MEGA pénteki szatellit ET 17:00-tól (CET 23:00) - $50+$5-os nevezési díj, 20 hely garantálva a Monthly Millionra.
• Napi Monthly Million extra selejtező ET 14:35-től (CET 20:35) - $160+$12-os nevezési díj, 4 játékosból 1 helyet nyer a Monthly Millionra, 3 hely garantálva
• Szombati szuper szatellit $32+3-os nevezési díjjal. Az ET 9:00-kor (CET 15:00) kezdődő szatelliten 15, az ET 14:30-kor (CET 20:30) kezdődőn 3 hely garantálva

Szintén elérhető a szombati Monthly Million Special ET 15:30-tól (CET 21:30), melyen úgy szerezheted meg a helyed, hogy megnyered az egyik napi országspecifikus freerollt vagy egy speciális napi játékospont (PP) selejtezőt, melynek nevezési díja 10 vagy 25 PP.

Ha pedig az utazás közben is szeretnél játszani, a PartyPoker tökéletes megoldást kínál letöltés nélküli játéklehetőségükkel! Így nem számít, merre jársz, bárhol be tudsz lépni és játszhatsz!