Cookies on the PokerWorks Website

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the PokerWorks website. However, if you would like to, you can change your cookie settings at any time.

Continue using cookies

Napi pókerhírek | Online póker | Online póker hírek

Full Tilt Láz: Freeroll őrület havonta $60,000-ral

Megosztás
A játékosok fogadkoznak, hogy bankrolljukat a semmiből építették fel. Egyesek egy $25-os befizetéssel kezdenek, és a legtöbb időt freerollokon töltik, hogy felépítsék pókertőkéjüket. Tulajdonképpen a Team Full Tilt tagja, Chris Ferguson bebizonyította, hogy ez lehetséges, ugyanis egy üres számlára $10,000-t nyert freerollokon. A Full Tilt szeretné ugyanezt másoktól is látni.

Ezért a Full Tilt Poker több mint 500 freeroll pókerversenyt kínál minden egyes hónapban, és összesen $60,000 értékben oszt szét ezeken. Persze a legtöbbjük a mindig népszerű no-limit hold’em szabályait követi, de elérhetők olyan változatok is, mint a PLO, a HORSE és a Razz is, ezzel lehetőséget nyújtva a játékosok számára, hogy ezekben a játékokban is fejlesszék tudásukat. Ha a bankroll készen áll a magasabb alapokra, a tudás is ennek megfelelő szinten lesz.

Valójában a freerollok jelentik a legjobb módot arra, hogy pókerezni tanulj és fejleszd az ügyességedet. Azzal, hogy megtanulsz a néha agresszív ellenfelekkel bánni, a türelem természetessé válik számodra, és megtanulod, hogyan kezeld a különböző játékstílusú ellenfeleidet.

A Full Tilt Pokeren márpedig rengeteg freeroll van. Minden nap három verseny indul $100-os nyereményalappal, ami a legjobb 27 helyezett között kerül kiosztásra:

ET 5:40 (CET 11:40) - No-limit hold’em
ET 9:40 (CET 15:40) - No-limit hold’em
ET 13:40 (CET 19:40) - Omaha
ET 15:40pm (CET 21:40) - No-limit hold’em
ET 17:40pm (CET 23:40) - HORSE
ET 19:40pm (CET 1:40) - No-limit hold’em
ET 21:40pm (CET 3:40) - Razz
ET 22:40pm (CET 4:40) - Omaha
ET 23:40pm (CET 5:40) - No-limit hold’em
ET 1:40 (CET 7:40) - No-limit hold’em turbo

Ezen kívül megrendezésre kerülnek országspecifikus freerollok, melyek csak egy-egy adott ország vagy terület (pl. USA, Kanada, Afrika vagy Latin-Amerika) játékosai számára elérhetők. Ezek a versenyek $40 és $250 közötti nyereményalappal indulnak.

Ahhoz, hogy részesedhess a minden hónapban kiosztott összesen $60,000 ingyen pénzből, töltsd le a Full Tilt Pokert most! Ne feledd a “HUPKRWORKS” bónuszkód használatát, hogy megszerezd a 100%-os befizetési bónuszt, és MÉG TÖBB freerollra válj jogosulttá – többek közt a heti $500-os PokerWorks freerollokra.